Exclusieve ledenactie Rabobank

,

De provincie Drenthe maakt zich sterk voor een goede digitale infrastructuur. Ook Rabobank Assen en Noord-Drenthe ondersteunt deze digitale ontwikkelingen en is partner van Drents Glasvezel Collectief (DGC). De bank stelt € 50.000,- (inclusief BTW) beschikbaar voor een exclusieve ledenactie.

Ledenactie

Rabobank Assen en Noord-Drenthe stelt een korting op een glasvezelaansluiting beschikbaar vanuit haar coöperatief dividend voor haar leden. De eerste 1.000 inschrijvingen die voldoen aan de voorwaarden komen in aanmerking voor € 50,- korting (inclusief BTW) op de inschrijving van een glasvezelaansluiting. Dit kan zijn op de vastrechtvergoeding per maand (€ 7,50) of op de eenmalige afkoop van € 1.000 (bij een minimum deelnamepercentage van 45%).

Controle lidmaatschap

Om mee te doen aan de actie moet u voldoen aan een aantal voorwaarden. Rabobank Assen en Noord-Drenthe controleert deze voorwaarden en uw lidmaatschap bij de bank. Wilt u gebruikmaken van deze aanbieding? Meld u dan uiterlijk 17 december aan bij één van de vijf providers.
Uiteraard is deze actie ook geldig voor leden die zich voor 5 november hebben aangemeld.